
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mangodip
- 1 Schalotte halbiert
- 10 g Öl
- 1 TL Curry
- 120 g Mango, reif geschält, entkernt
- 80 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- ¾ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Knusper-Garnelen
- ½ TL Chiliflocken
- ¼ TL Salz
- 60 g Toastbrot ohne Rinde, geviertelt
- 1 Ei
- 12 Garnelen, roh, groß, geschält je ca. 15 g, 7-8 cm lang
- 400 - 500 g Frittieröl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 298 kcal / 1246 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25min
Zitrus-Aioli
10min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Safran-Aioli
40min
Avocado-Mayonnaise
15min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Vitello Tonnato
48h