Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caesar-Dip
- 130 g Sonnenblumenöl
- 30 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 20 g Parmesan, in groben Stücken
- 10 g Senf
- 2 Eier, getrennt
- 10 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 60 g Sahne
Romana-Röllchen
- 100 g Öl
- ½ Knoblauchzehe
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Hähnchenbrust, in dünnen Streifen (1 x 3 cm)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Paprika edelsüß zum Würzen
- 5 Scheiben Toastbrot, in Würfeln (2 cm)
- 1 Stück Römersalat, in mundgerechten Stücken
- 1 Packung Filoteig (10 Blätter), 250 g
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1769 kJ / 422 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chivito (Entrecôte-Sandwich)
45min
Scharfe Aioli
10min
Rindfleischkebabs mit Tomatensalsa
1h 35min
Chefsauce
10min
Avocado-Mayonnaise
15min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 Std.
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3 Std. 15 Min
Caesar's Salad
30 Min
Kräuter Aioli ohne Ei
20 Min
Chicken-Ceasar-Salad
2 Std.
Parmesancreme
5 Min
Aioli à la Axel Henkel
10min