Glace à la brioche

Glace à la brioche

3.5 25 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 7hod.
6 portions

Suroviny

  • 150 g de brioche rassie
  • 400 g de lait entier
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 10 g de sucre vanillé maison
  • 100 g de sucre en poudre
  • 4 jaunes d'œufs
  • 1 pincée de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 230.6 mg
Protein 6.8 g
Kalorie 1455.8 kJ / 348 kcal
Tuk 19.7 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 9.7 g
Sacharidy 36.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...