Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La mousse à la banane
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de bananes, coupées en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Les coques en chocolat blanc
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 641.8 kJ / 153.5 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macarons chocolat-caramel
2h 30 min
Bouchées aux trois chocolats
2h 30 min
Macarons fraise-amaretto
24h
Coupelles de chocolat
2 Std. 45 Min
Mousse surprise
14 Std.
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Sucettes au chocolat blanc et à la noix de coco
3h 30min
Macaron tiramisu
26 godz.
Meringues au café et ganache chocolat-café
3h 20min
Mignardises à la mousse de fruit
7u. 45min
Meringues à aromatiser
3h 30min
Macarons au chocolat
24h