
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pain
- 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 140 g d'eau tiède
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 branche de thym frais
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de sardines à l'huile désarêtées
- 50 g de filets d'anchois à l'huile
- 20 olives noires dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 397 kcal / 1672 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 16.2 g
- Sacharidy
- 42.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Soupe au pistou
40min
Aïoli traditionnel
10min
Pissaladière classique
2hod.
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Oreillettes
3hod. 40min
Pissaladière
2hod. 10min
La véritable moussaka
2hod. 30min
La socca
40min
La daube niçoise
13hod. 20min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2hod.
Canistrelli
1hod.
Tapenade
10min