Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pain
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 140 g d'eau tiède
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 branche de thym frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de sardines à l'huile désarêtées
- 50 g de filets d'anchois à l'huile
- 20 olives noires, dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1672 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 42.2 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Soupe au pistou
40 min
Tapenade
10min
Soupe au pistou
40 min
Soupe au pistou
1h 25min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Canistrelli
1h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Pissaladière classique
2h
Fougasse aux grattons
2h
Aïoli traditionnel
10min
Anchoïade
15min