Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de lait de coco
- 30 g de sucre roux
- 1 g d'agar-agar (1 sachet)
- 450 - 500 g de kiwis, épluchés
- 125 g de fruits rouges frais variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 858 kJ / 206 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Perles du Japon à la grenade
30min
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Entremets mangue-coco
2 Std. 25 Min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Pannacotta au melon
2h 15 min.
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min