
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de poireaux coupés en tronçons
- 80 g de beurre demi-sel
- 1 c. à café de curry en poudre
- 20 g de farine de blé
- 150 g de lait
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 6 galettes de sarrasin
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 270 kcal / 1133 kJ
- Protein
- 12.5 g
- Tuk
- 13.5 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1hod. 10min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1hod.
Blinis sans gluten
2hod.
Galettes aux champignons et crème de soja
1hod. 30min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min
Mille-galettes de blé noir
35min
Roulés de galettes de sarrasin
1hod. 50min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45min
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40min
Galettes complètes
45min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1hod. 50min
Béchamel allégée
15min