Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
TM5 TM6

Galette de sarrasin moules et fondue de poireau

3.7 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 600 g de poireaux, coupés en tronçons
  • 80 g de beurre demi-sel
  • 1 c. à café de curry en poudre
  • 20 g de farine de blé
  • 150 g de lait
  • 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 6 galettes de sarrasin

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1133 kJ / 270 kcal
Protein
12.5 g
Sacharidy
22.5 g
Tuk
13.5 g
Vláknina
4.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty