Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche - 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 350 g de tomates, concassées
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 1 gousse d'ail
- 200 g de champignons de Paris frais
- 1 brin de thym frais, effeuillé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
La finition
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 200 g de mozzarella, égouttée et coupée en tranches
- 100 g de jambon blanc, coupé en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3581 kJ / 856 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza aux légumes
2 Std. 5 Min
Pizza capricciosa
1h 40min
Pizza au thon
1h 40min
Pizza aux sardines
3h
Pizza romaine
1h 40min
Flammekueche
1h 25min
Pizza XXL
3h
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30min
Pizza quatre saisons
1 godz. 35 min
Pizza quatre fromages
1h 40min
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30min
Pizza aux champignons et au jambon
2sa 35 dk