Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche - 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 350 g de tomates, concassées
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 1 gousse d'ail
- 200 g de champignons de Paris frais
- 1 brin de thym frais, effeuillé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
La finition
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 200 g de mozzarella, égouttée et coupée en tranches
- 100 g de jambon blanc, coupé en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3581 kJ / 856 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza quatre fromages
1 Std. 45 Min
Pizza au saumon
1 Std. 15 Min
Pizza romaine
1 Std. 40 Min
Pizza quatre fromages
1 Std. 40 Min
Pizza au fromage et aux lardons
1 Std. 30 Min
Pizza au saumon
1 Std. 15 Min
Flammekueche
1h 25 min
Pizza aux poivrons
1 godz. 55 min
Pizza quatre saisons
1 Std. 35 Min
Pizza aux champignons et au jambon
2 Std. 35 Min
Pizza XXL
3h
Pizza Diavola
1 Std. 40 Min