
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 220 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 8 amaretti duri
- 250 g di polpa di zucca cotta (vedere consigli)
- 180 g di latte condensato zuccherato
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 310 kcal / 1397 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella di zucca
1hod. 20min
Crostata di frutta secca e miele
1hod. 10min
Crostata con crema di zucca
1hod. 40min
Biscotti al tè verde
30min
Composta di fragole e semi di chia (senza zuccheri aggiunti)
1hod. 40min
Torta di zucca con farina di farro
55min
Torcion dolce
3hod. 30min
Crostata d'inverno alle castagne
1hod. 50min
Zaleti
1hod.
Plumcake con liquore all'uovo
1hod. 10min
Crostata di zucca all'amaretto
3hod. 45min
Torta solo albumi
40min