Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 8 amaretti duri
- 250 g di polpa di zucca cotta (vedere consigli)
- 180 g di latte condensato zuccherato
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1397 kJ / 310 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di ricotta
50 Min
Torta soffice al cioccolato e pere
1 Std. 10 Min
Crostata di pere al cioccolato
1 Std. 20 Min
Fruttone leccese al cioccolato
1 Std. 40 Min
Torta Donizetti
1 Std.
Crostata di zucca all'amaretto
3 Std. 45 Min
Budino di zucca e arancia
1 Std. 35 Min
Crostata con crema di zucca
1 Std. 40 Min
Torta di pane con nocciolata
1 Std. 10 Min
Focaccia di zucca
1 Std. 35 Min
Ciambella di zucca
1 Std. 20 Min
Panini alla zucca
4 Std.