Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 8 amaretti duri
- 250 g di polpa di zucca cotta (vedere consigli)
- 180 g di latte condensato zuccherato
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1397 kJ / 310 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taralli al verde
1h 20min
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30min
Tarte Tropezienne
3h 30min
Strudel di ricotta e pane
2h 30min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Torta langotta di Luca Montersino
1 Std. 15 Min
Sfogliata di pere e cioccolato
2h 50min
Cheesecake alle castagne
1h 30min
Ciambella di zucca
1h 20min
Crostata con crema di zucca
1h 40min