Sbrisolette ripiene (senza glutine)

Sbrisolette ripiene (senza glutine)

4.4 30 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
14 pezzi

Suroviny

  • 150 g di farina di mais consentita da prontuario
  • 150 g di farina di riso consentita da prontuario
  • 130 g di burro a pezzi
  • 70 g zucchero
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 1 pizzico di sale
  • 80 g di crema gianduia consentita da prontuario

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 19.8 mg
Protein 2.6 g
Kalorie 853.9 kJ / 204.1 kcal
Tuk 10.5 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 6.6 g
Sacharidy 25.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...