
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g di lardo a cubetti
nebo 50 g di pancetta a cubetti, consentita da prontuario - 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato consentito da prontuario - 200 g di farina di riso consentita da prontuario
- 300 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 414 kcal / 1732 kJ
- Protein
- 5.9 g
- Tuk
- 14.9 g
- Sacharidy
- 68.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1hod. 40min
Pasta per pizza (senza glutine)
2hod. 10min
Pasta frolla (senza glutine)
2hod. 45min
Besciamella (senza glutine)
15min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2hod. 55min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3hod.
Pane veloce (senza glutine)
1hod.
Piadina (senza glutine)
1hod. 20min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2hod. 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2hod. 55min