Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g di lardo a cubetti
nebo 50 g di pancetta a cubetti, consentita da prontuario - 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario - 200 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 300 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 68.3 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata alle due creme (senza glutine)
3hod.
Torta margherita (senza glutine)
50 Min
Crostini multigusto (senza glutine)
1h 20min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Besciamella (senza glutine)
15min