
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra fresco
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di farro
- 250 g di farina tipo 1
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 390.2 kcal / 1632.3 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Pane alle olive
2hod. 20min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Pane all'orzo
2hod. 45min
Focaccia alla farina di farro
2hod. 30min
Pane barese
6hod. 15min
Schiacciata integrale ai pomodori
45min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4hod. 50min
Pane rustico ai semi
1hod. 30min
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Polka (pane francese)
5hod.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4hod. 55min