Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra fresco
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di farro
- 250 g di farina tipo 1 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1632.3 kJ / 390.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lingue croccanti ai cereali
3 Std.
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Grissini di farro integrali
3 Std.
Pane alla birra
4h 55min
Pizza assettata
1 godz. 45 min
Focaccia alla farina di farro
2j 30 menit
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40min
Panfocaccia con noci
3 Std. 30 Min
Focaccia al farro farcita
3u. 45min
Focaccia allo yogurt
3 Std.