Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra fresco
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di farro
- 250 g di farina tipo 1 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1632.3 kJ / 390.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia alla farina di farro
2h 30 min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Ciappe
1sa 35 dk
Bannock
40 min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Pagnotta al rosmarino
3u. 30min
Pane con farina di mais
5h 5min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia allo yogurt
3 Std.