Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra fresco
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di farro
- 250 g di farina tipo 1
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1632.3 kJ / 390.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Focaccia allo yogurt
3h
Spighette al kamut
3 godz. 55 min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Panini venostani
3h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Pane di patate
3h
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Focaccia ai cereali
2h 5min