Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di provola affumicata, a pezzi
- 100 g di pancetta a cubetti
- 220 g di acqua
- 15 g di lievito in polvere
- 400 g di semola di grano duro + q.b. per infarinare
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 12.9 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coppia ferrarese
1 Std.
Pane scugnizzo
2h
Corona di pan di pizza
4h
Grissini al formaggio
1 Std.
Cestini di frolla con composta di pere
2 Std. 20 Min
Cestino centrotavola
5h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Grissini di pane
4h
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Mantovanine
2h 45min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min