
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 400 g di latte freddo
- 7 fogli di gelatina ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
-
1
stecca di vaniglia i semini estratti
nebo 1 bustina di vaniglia in polvere - 300 g di frutta fresca mista di stagione, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 202.3 kcal / 846.6 kJ
- Protein
- 3.2 g
- Tuk
- 16.6 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Sodík
- 36.1 mg
Alternativní recepty
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 Std. 15 Min
Gelato al caramello salato
8 Std. 25 Min
Mousse alla liquirizia
3 Std. 30 Min
Danish layer cake
4 Std.
Éclair all'arancia
7 Std.
Creme brûlée (senza lattosio)
25 Min
Budino di cocco
4 Std. 15 Min
Cremolata di pesche
20 Min
Cheesecake polacca
1 Std. 30 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Cheesecake ricotta e pere
4 Std. 35 Min
Crema tartufo
12 Std. 20 Min