Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 400 g di latte freddo
- 7 fogli di gelatina, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
-
1
stecca di vaniglia, i semini estratti
nebo 1 bustina di vaniglia in polvere - 300 g di frutta fresca mista di stagione, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 846.6 kJ / 202.3 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 36.1 mg
Alternativní recepty
Salsa al cioccolato
20min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2 godz. 30 min
Panna cotta latte e cereali
6 godz. 50 min
Happy sun beach
10 Min
Budino al cioccolato bianco
2h 20min
San Francisco
10 Min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Tortine dell'amore
1h 40min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Cheesecake all'uva fragola
10 Std.
Coulis di fragole
20min
Panna cotta al caffè
4 godz. 20 min