Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa das sfihas
- 90 g leite
- 35 g açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 saqueta de fermento de padeiro seco (8 g aprox.) - 530 g farinha tipo 65
- 200 g água
- 30 g manteiga
- 2 c. chá de sal
Recheio das sfihas
- 250 g tomate cortado em metades
- 130 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 15 g salsa
- 400 g carne de vaca picada
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
Montagem
- Água q.b. p/ humedecer
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 829.8 kJ / 198.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 408.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadas de carne de porco
2 Std. 5 Min
Empadas de Castelo Branco
1h 40min
Empanada de carne e azeitonas
1h
Coxinhas de frango sem massa
1h
Empadas de camarão
50min
Almôndegas de puré e carne
3h 30min
Rosca de queijo e presunto
2h
Escondidinho de carne seca
12 godz.
Empada de galinha
2h
Empadas de frango e cogumelos
1h 30min
Massa lêveda - Pão caseiro
1h 5min
Pãezinhos de leite
4 Std.