Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa das sfihas
- 90 g leite
- 35 g açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 saqueta de fermento de padeiro seco (8 g aprox.) - 530 g farinha tipo 65
- 200 g água
- 30 g manteiga
- 2 c. chá de sal
Recheio das sfihas
- 250 g tomate cortado em metades
- 130 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 15 g salsa
- 400 g carne de vaca picada
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
Montagem
- Água q.b. p/ humedecer
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 829.8 kJ / 198.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 408.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empada de Páscoa
5h 20 min
Bolo de mandioca com coco
1h 15min
Massa aerada (podre)
20 Min
Almôndegas de frango e ervas
35 Min
Empada de galinha
2h
Pão de iogurte
14h 50min
Pastéis de Chaves
1h 10min
Empanada de carne e azeitonas
1 Std.
Piza bolonhesa fechada
1h 15min
Pastéis de frango e coentros
2h 50min
Pãezinhos de colher com leite condensado
1h 15min
Merendas
2h