Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 270 g manteiga fria, mais q.b. p/ untar
- 140 g água fria
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 60 g manteiga
- 450 g mistura de cogumelos cortados em quartos
- 1 c. chá de sal
- 140 g sidra
- 2 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 280 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 50 g farinha tipo 65
- 50 g mostarda de Dijon
- 500 g peito de frango s/ osso cortado em pedaços (4-5 cm)
- 1 pitada de pimenta preta
Montagem
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2651 kJ / 634 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peitos de frango recheados com legumes e batatas
1 godz. 5 min
Crepes de cenoura com molho de tomate
1 Std.
Quiche de frango, tomate e manjericão
1 Std.
Frango asiático
40min
Tarte de alho-francês e fiambre
50min
Quiche de espinafres e bacon
1 Std. 20 Min
Tarte de couve-flor e queijo
50min
Quiche de tomate, queijo e manjericão
1 Std.
Quiche de curgete e atum
1 Std. 10 Min
Hambúrgueres de frango e parmesão
30min
Quiche de peru e cogumelos
1 Std. 10 Min
Rolo de carne crocante
1 Std.