Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g salsa
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 4 ovos
- 400 g postas de bacalhau demolhado
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 1 c. chá de caril em pó
- 10 g polpa de tamarindo (volitelně)
- 350 g arroz agulha
- 1 folha de louro
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3254.5 kJ / 777.8 kcal
- Protein
- 75.5 g
- Sacharidy
- 76.9 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 8275.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau à Soutelo
25min
Arroz de peru
4 godz. 50 min
Bacalhau de forno
1h
Empadão de bacalhau e camarão
1h 30min
Arroz de bacalhau
30min
Empadão de bacalhau
1 godz. 10 min
Tomatada de bacalhau
55 Min
Massa com conserva de sardinha e pão ralado
30min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 godz. 10 min
Bacalhau de Natal
1 Std. 15 Min
Arroz de polvo à espanhola
1h 30min
Bacalhau à Assis
25min