Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g salsa
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 4 ovos
- 400 g postas de bacalhau demolhado
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 1 c. chá de caril em pó
- 10 g polpa de tamarindo (volitelně)
- 350 g arroz agulha
- 1 folha de louro
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3254.5 kJ / 777.8 kcal
- Protein
- 75.5 g
- Sacharidy
- 76.9 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 8275.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau à Soutelo
25min
Arroz de atum com espinafres e feijão
25min
Meia-desfeita da avó Anica
35 Min
Arroz de bacalhau
30 Min
Sanduíches de carne fria e cebolada
Žádné hodnocení
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 Min
Arroz de carqueja
1 Std. 10 Min
Bacalhau à Assis
25min
Tortilha de bacalhau com todos
1 Std.
Empadão de batata-doce e bacalhau
1 Std. 40 Min
Salada de arroz e atum
1 Std.
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1 Std. 35 Min