Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crosta de broa
- 100 g broa de milho cortada em pedaços
- 15 g azeite
- 1 dente de alho
- 1 c. sopa de coentros, só as folhas
Picado de azeitona
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 20 g azeite
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de queijo parmesão ralado
- ½ limão, só o sumo
- Pimenta q.b.
- Sal q.b.
Bacalhau
- 800 g água
- Sal q.b. p/ temperar
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 65 g azeite
- 800 g bacalhau demolhado e desfiado
- 2 ovos
- 70 g natas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3101 kJ / 741.2 kcal
- Protein
- 89.5 g
- Sacharidy
- 28.9 g
- Tuk
- 27.9 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 9575.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau da consoada gratinado
1 Std. 15 Min
Bacalhau no pão gratinado
1 Std.
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 Std. 10 Min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1h 35 min
Rolo de bacalhau
2h
Bacalhau com espargos e camarão
1 Std.
Bacalhau à Assis
25 Min
Bacalhau à abade de Priscos
50min
Empadão de bacalhau e camarão
1 Std. 30 Min
Bacalhau com broa e pimentos
1 Std.
Bacalhau de forno
1 Std.
Bacalhau de cebolada e broa
1 Std.