Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 275 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di quinoa
- 250 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7910.4 kJ / 1890 kcal
- Protein
- 66.4 g
- Sacharidy
- 322 g
- Tuk
- 32.3 g
- Vláknina
- 24.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino ai cereali
7 godz.
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 godz.
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1 Std. 50 Min
Farina di legumi (vegan)
10 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Grissini alle erbe (senza glutine)
2h
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Fougasse
12 godz. 50 min
Focaccia tirolese
3h 30min
Impasto per pizza con farina di soia
3h 30min