
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 275 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di quinoa
- 250 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7910.4 kJ / 1890 kcal
- Protein
- 66.4 g
- Sacharidy
- 322 g
- Tuk
- 32.3 g
- Vláknina
- 24.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta della nonna (vegan)
4hod.
Crostata integrale alle fragole
1hod. 5min
Impasto per pizza con farina di soia
3hod. 30min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4hod. 30min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3hod. 10min
Focaccia alla farina di farro
2hod. 30min
Focaccine integrali farcite
3hod.
Pizza saporita con uova e spinaci
2hod. 30min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4hod.
Pizza alla farina di farro
2hod. 10min
Pizza alle tre farine
1hod. 55min
Pizza alla marinara
1hod. 35min