Focaccia al rosmarino con farina di quinoa

Focaccia al rosmarino con farina di quinoa

2.8 10 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 30min.
1 Ricetta completa

Suroviny

  • 275 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di farina di quinoa
  • 250 g di farina manitoba
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Ricetta completa

Protein 66.4 g
Kalorie 7910.4 kJ / 1890 kcal
Tuk 32.3 g
Vláknina 24.4 g
Sacharidy 322 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...