Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
TM5 TM6

Focaccia al rosmarino con farina di quinoa

3.0 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 275 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di farina di quinoa
  • 250 g di farina manitoba
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati

Nutriční hodnoty
na 1 Ricetta completa
Kalorie
7910.4 kJ / 1890 kcal
Protein
66.4 g
Sacharidy
322 g
Tuk
32.3 g
Vláknina
24.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty