
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 100 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 garlic cloves
- 15 g olive oil plus extra for brushing
- 280 g artichoke hearts marinated in herb oil, drained
- 300 g fresh spinach leaves rinsed
- 30 g dried mushrooms (porcini) soaked in warm water for 30 minutes, then drained
- ⅛ tsp dried marjoram
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 medium eggs
- 450 g ricotta cheese
- 50 g whipping cream
Hot Water Shortcrust Pastry
- 140 g lard diced, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
- 90 g water
- 80 g milk
- 500 g plain flour
- 4 medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 365 kcal / 1527 kJ
- Protein
- 12.6 g
- Tuk
- 22.5 g
- Sacharidy
- 28.2 g
Alternativní recepty
Blinis - Buckwheat Pancakes
1hod. 30min
Steamed lemon cake
2hod. 20min
Leek Quiche
1hod. 20min
Torta Caprese
55min
Cream cheese spread with radishes
5min
Panna Cotta
6hod. 15min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20hod. 45min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2hod. 30min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6hod. 45min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2hod. 35min