Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 15 g olive oil, plus extra for brushing
- 280 g artichoke hearts, marinated in herb oil, drained
- 300 g fresh spinach leaves, rinsed
- 30 g dried mushrooms, (porcini) soaked in warm water for 30 minutes, then drained
- ⅛ tsp dried marjoram
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 medium eggs
- 450 g ricotta cheese
- 50 g whipping cream
Hot Water Shortcrust Pastry
- 140 g lard, diced, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
- 90 g water
- 80 g milk
- 500 g plain flour
- 4 medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 22.5 g
Alternativní recepty
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 Min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1 godz.
Crispy Rice Chocolate Hearts
25 Min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Lemon Raspberry Trifle
1 Std. 5 Min
Stroganoff Strudel
1h 40min
Cream of chard soup
35 Min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5 min
Kale Biscotti
1 godz.
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Tamale Pie (Anna) Metric
1 godz. 30 min