Kompatibilní verze
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 500 g fresh spinach leaves
- 40 g plain flour
- 200 g semolina, plus extra for dusting
- 250 g ricotta cheese
- 1 large egg
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp fine sea salt, or to taste, plus extra for cooking
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 pinches dried chilli flakes
- water, for cooking
To Serve
- 1 Tbsp olive oil, for frying
- 100 g salted butter, diced, for frying
- 10 - 12 fresh sage leaves, for frying
- fine sea salt, to taste
- dried chilli flakes, for serving (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 368 kJ / 88 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 5.3 g
Alternativní recepty
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Pea Quiche
1 godz.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1hod. 35min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Shakshuka
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.