Zařízení & příslušenství
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Příprava 35min.
Celkový 45min.
40 pieces
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh spinach leaves500 g
-
plain flour40 g
-
semolina plus extra for dusting200 g
-
ricotta cheese250 g
-
large egg1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt or to taste, plus extra for cooking1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried chilli flakes2 pinches
-
water for cooking
To Serve
-
olive oil for frying1 Tbsp
-
salted butter diced, for frying100 g
-
fresh sage leaves for frying10 - 12
-
fine sea salt to taste
-
dried chilli flakes (volitelně) for serving
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
4.4 g
Kalorie
368 kJ /
88 kcal
Tuk
5.3 g
Sacharidy
5.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1hod. 35min.
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1hod. 55min.
Argentinian Alfajores
1hod. 10min.
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1hod. 25min.
Salmon Tartare
25min.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2hod. 50min.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1hod. 20min.
Baked Spinach and Cheese Strata
9hod. 45min.
Spinach and Cheese Soufflés
35min.
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min.
Courgette and Parmesan Muffins
50min.
Spaetzle
35min.