
Zařízení & příslušenství
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
Příprava 20min
Celkový 1hod. 50min
4 portions
Suroviny
Sweet Potato
-
water850 g
-
sweet potatoes peeled, sliced into rounds (½ cm/¼ in.)225 - 285 g
Tiger's Milk
-
fresh cilantro leaves15 g
-
garlic clove1
-
habanero chilli stem and seeds removed (see Tip)½ - 1
-
red onion in pieces45 g
-
ginger, fresh peeled, thinly sliced1 ½ cm
-
lime juice85 g
-
lemon juice45 g
-
fish broth60 g
-
fresh sea bass boneless, skinless,60 g
-
sea salt½ tsp
-
ice cubes30 g
Ceviche
-
fresh sea bass boneless, skinless, cubed450 g
-
red onions thinly sliced100 g
-
sea salt to taste½ tsp
-
red bell peppers mini, sliced in rings, to garnish
-
plantain chips, to serve
-
avocados sliced2
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
379 kcal /
1585.5 kJ
Protein
28 g
Tuk
18.2 g
Sacharidy
30.3 g
Vláknina
11 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sodík
657.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Keep it Cool!
15 recepty/-ů
Kanada
Kanada