Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sweet Potato
- 850 g water
- 225 - 285 g sweet potatoes, peeled, sliced into rounds (½ cm/¼ in.)
Tiger's Milk
- 15 g fresh cilantro leaves
- 1 garlic clove
-
½ - 1
habanero chilli, stem and seeds removed (see Tip)
nebo 1 red chilli, any type, stem and seeds removed - 45 g red onion, in pieces
- 1 ½ cm ginger, fresh, peeled, thinly sliced
- 85 g lime juice
- 45 g lemon juice
- 60 g fish broth
-
60
g fresh sea bass, boneless, skinless,
nebo 60 g fresh white fish, boneless, skinless (see Tip) - ½ tsp sea salt
- 30 g ice cubes
Ceviche
-
450
g fresh sea bass, boneless, skinless, cubed
nebo 450 g fresh white fish, boneless, skinless, cubed (see Tip) - 100 g red onions, thinly sliced
- ½ tsp sea salt, to taste
- red bell peppers, mini, sliced in rings, to garnish
- plantain chips, to serve
- 2 avocados, sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1585.5 kJ / 379 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 657.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Green Bean Gremolata
25min
Steak au Poivre
20min
Shrimp Aguachile
15min
Cochinita Pibil
4 godz.
Smalec (pork rillettes)
3h 10min
Pan de Muerto
4 godz.
Pollo Pibil
1h 30min
Ceviche
1h 10min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40 min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min