Zařízení & příslušenství
Tomaten-Ketchup
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
3 Schraubgläser
Suroviny
-
schwarze Pfefferkörner10 g
-
Szechuan-Pfeffer, ganz5 g
-
Schalotten180 g
-
Knoblauchzehe1
-
Pflanzenöl20 g
-
80 g brauner ZuckerMuscovado-Zucker80 g
-
Tomatenmark100 g
-
Apfelessig50 g
-
Rotweinessig50 g
-
stückige Tomaten (800 g)1 Dose
-
Tomatensaft400 g
-
Basilikum abgezupft5 Stängel
-
Salz1 TL
-
Speisestärke35 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas
Protein
5 g
Kalorie
1341 kJ /
321 kcal
Tuk
8 g
Sacharidy
52 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Eiersalat
50min.
Tomaten-Ketchup
40min.
Tomatenkonfitüre
20min.
Heidelbeer-Honig-Konfitüre
1hod.
Erdbeer-Gelee
1hod.
Eingelegte Gewürzgurken
10hod.
Aprikosenkonfitüre
1hod.
Spargelcremesuppe
25min.
Schoko-Chili-Eis
11hod. 20min.
Curry-Ketchup
35min.
Tomatenketchup
1hod. 20min.
Ketchup aus frischen Tomaten
1hod. 20min.