
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele - ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina di farro
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 cucchiaino di origano secco
- 200 g di cipollotti freschi di Tropea a fette (3-5 mm circa)
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
-
100
g di formaggio di capra fresco a cubetti
nebo 100 g di Feta a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 173 kcal / 724 kJ
- Protein
- 5.9 g
- Tuk
- 6.6 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Madeleine di farina di mais e salvia
35min
Biscotti di farro con sciroppo d'agave e yogurt
1hod.
Senape
5hod. 15min
Yogurt alla frutta secca
10min
Gallette di mais alla paprika (senza glutine)
1hod. 30min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6hod. 10min
Pane al curry e paprika
4hod. 50min
Biscotti croccanti di riso
1hod. 15min
Focaccine di segale ai semi
3hod. 30min
Pane ai semi misti
5hod. 20min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2hod. 40min
Pane toscano con lievito madre
5hod.