Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea

Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea

4.9 12 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 180 g di acqua
  • 1 cucchiaino di malto di orzo
    1 cucchiaino di miele
  • ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 125 g di farina manitoba
  • 125 g di farina di farro
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 25 g olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 200 g di cipollotti freschi di Tropea a fette (3-5 mm circa)
  • 50 g di pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di formaggio di capra fresco a cubetti
    100 g di Feta, a cubetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Protein 5.9 g
Kalorie 724 kJ / 173 kcal
Tuk 6.6 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 23.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...