Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina di farro
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di origano secco
- 200 g di cipollotti freschi di Tropea a fette (3-5 mm circa)
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di formaggio fresco di capra a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 godz. 35 min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2h 40min
Pizza ai frutti di mare
2 Std.
Focaccia veloce in padella
40 Min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 Std.
Spighette al kamut
3u. 55min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1 Std. 30 Min