Kompatibilní verze
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ dose di pasta sfoglia, come da capitolo Basi
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 150 g di latte intero
- 10 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 15 g di burro
- 2 tuorli
- 130 g di punte di asparagi, lessate a tocchetti
- 80 g di prosciutto cotto a cubetti, consentito da prontuario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 25.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Mini bonet
2h
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Insalata russa
1h
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35 min.
Flan ai quattro formaggi
1h
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 godz. 20 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7ωρ.
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min