Kompatibilní verze
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ dose di pasta sfoglia, come da capitolo Basi
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 150 g di latte intero
- 10 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 15 g di burro
- 2 tuorli
- 130 g di punte di asparagi, lessate a tocchetti
- 80 g di prosciutto cotto a cubetti, consentito da prontuario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 25.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Bignè al formaggio
1hod. 5min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Quiche Lorraine
45 min
Budini aromatici al pomodoro
1 godz. 10 min
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
2 godz. 30 min
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1h 35min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Quiche Lorraine (senza glutine)
2 godz.
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2 godz.
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 godz.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min