Kompatibilní verze
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ dose di pasta sfoglia, come da capitolo Basi
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 150 g di latte intero
- 10 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 15 g di burro
- 2 tuorli
- 130 g di punte di asparagi, lessate a tocchetti
- 80 g di prosciutto cotto a cubetti, consentito da prontuario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 25.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Baci di dama salati al formaggio
1h
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min
Flan ai quattro formaggi
1h
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 godz. 20 min
Nel giardino zen
1 Std. 30 Min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Cestini di verdure croccanti
55 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min