Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wassermelone, geschält, entkernt, 600 g davon in Stücken
- 400 g Gurke, geschält, in Stücken
- 120 - 140 g frische Himbeeren
- 30 g Weißbrot, entrindet
- 20 g natives Olivenöl extra
- 20 g Zitronensaft, etwas mehr für die Melonenwürfel
- 2 TL rosa Pfefferbeeren, zerstoßen
- 2 ½ TL Salz
- 1 - 2 Spritzer Tabascosauce®, nach Geschmack
- 100 g trockener Weißwein
- 2 TL Zucker
- 10 - 15 g frische Minze, Blättchen abgezupft
- 1 - 2 Msp. Cayennepfeffer, nach Geschmack
- 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 708 kJ / 168 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Gazpacho
20 Min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50 Min
Kalte Caprese-Suppe
2 Std. 15 Min
Erdbeer-Gazpacho
40 min
Kalte Gurkensuppe
15 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Fenchel-Maroni Suppe
35 min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 20 min
Gazpacho Andalusia
40 min