
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Wasser, kalt
- 600 g Erbsen, TK
- ½ TL Salz
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 400 g Eiswürfel
- 50 g Zitronensaft
- 225 g Crème fraîche
- 6 Stängel Basilikum abgezupft
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 215 kcal / 902 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 15 g
Alternativní recepty
Gazpacho
20 min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 godz. 15 min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 min
Apfel-Curry-Suppe
40 min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 godz. 30 min
Wassermelonen- Gazpacho
1 godz. 30 min
Gurken-Melonen-Suppe
40 min
Gazpacho Andalusia
40 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Erbsen-Minz-Suppe
30 min
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 min
Erdbeer-Gazpacho
40 min