Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 250 g grüne Bohnen, frisch, in Würfeln (ca. 5 mm)
- 130 g rote Paprika, in Würfeln (ca. 5 mm)
- 130 g Aubergine, in Würfeln (ca. 5 mm)
- 100 g Zucchini, in Würfeln (ca. 5 mm)
- 5 EL Seetang, gemischt, getrocknet (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 1 rote Zwiebel (ca. 40 g), halbiert
- 40 g Schalotten, halbiert
- 10 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 50 g Gewürzgurken, abgetropft, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 1 ½ TL Salz
- Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Sesam zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 438 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Misosuppe mit Gemüse
40min
Ochsenherz-Tomaten mit Buchweizen
1h
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Thai-Melonensuppe
4 godz.
Wakamesalat mit Pilzen und Sesam
45min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1h
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Peruanisches Ceviche
1h 15min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30min
Gazpacho
20min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h