Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 260 g Fregola Sarda (siehe Tipp)
- 50 g Weißwein, trocken
- 570 g Wasser
- 50 g Sahne
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 30 g Pinienkerne
- 2 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, davon 2 EL zum Dekorieren beiseite gelegt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2095 kJ / 501 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1u. 10min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto
30min
Risotto milanese
35min
Kräuterrisotto
45min
Gougères
40min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Risotto alla Milanese
35min
Steinpilz-Risotto
40min