Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 260 g Fregola Sarda (siehe Tipp)
- 50 g Weißwein, trocken
- 570 g Wasser
- 50 g Sahne
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 30 g Pinienkerne
- 2 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, davon 2 EL zum Dekorieren beiseite gelegt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2095 kJ / 501 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10min
Risotto milanese
35min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto
30 min
Fenchel-Risotto
40min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Zitronenrisotto
30 min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50min
Risotto alla Milanese
35min