
Kompatibilní verze
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Öl
- 1700 g Wasser
- 6 Eier
- 60 g Parmesan davon 30 g in Stücken und 30 g gehobelt
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Zitronensaft
- 2 TL Senf
- 2 TL Worcester-Sauce
- 2 Eigelb sehr frisch
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend in Scheiben (5 mm)
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- 20 g Trüffelsauce (z. B. Salsa Tartufata)
- 30 g Butter in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Babyspinat, frisch
- Trüffel, frisch zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 799 kcal / 3344 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 67 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1hod. 45min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2hod. 20min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25min
Sauce Béarnaise
40min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5hod. 15min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7hod. 50min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1hod. 50min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Sauce Rouille
25min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Pochierte Eier
30min
Vitello Tonnato
48hod.