Kompatibilní verze
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Öl
- 1700 g Wasser
- 6 Eier
- 60 g Parmesan, davon 30 g in Stücken und 30 g gehobelt
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Zitronensaft
- 2 TL Senf
- 2 TL Worcester-Sauce
- 2 Eigelb, sehr frisch
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- 20 g Trüffelsauce (z. B. Salsa Tartufata)
- 30 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Babyspinat, frisch
- Trüffel, frisch, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3344 kJ / 799 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 67 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pochierte Eier
30 Min
Weiße Tomatensuppe
40 min
Sauce Béarnaise
20min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Mosaik-Lachs
7 godz. 30 min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24hod.
Tarte Tatin
1 Std. 15 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Sauce Béarnaise
40 min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4h 10min