Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g cebuli, przekrojonej na pół
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 g białego wina, wytrawnego
- 500 g wody
- 50 g mąki pszennej
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 682.5 kJ / 163.1 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 201.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml
15 Min
Sos pomidorowy Aurora
20min
Pulpety z sosem cebulowo-migdałowym
50 min
Sos miodowo-musztardowy
10 Min
Sos szczawiowy
30 min
Sos salvitxada
1 Std. 25 Min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 min
Szary sos polski
10 Min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 Std. 5 Min
Sos koperkowy
15 Min
Sos śmietanowo-porowy
30 min
Sos curry
30 min