Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
-
160
g di crackers salati integrali a pezzi
nebo 160 g di fette biscottate integrali a pezzi - 80 g di burro morbido a pezzi
Crema
- 50 g di salmone affumicato a fette
-
100
g di latte intero
nebo 100 g di panna (min. 30% di grassi) - 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 500 g di robiola
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di aneto secco
Terminare la preparazione
- 100 g di salmone affumicato a fette
- 1 rametto di aneto fresco, lavato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 29.1 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè con tre mousse
2 Std.
Flan al salmone affumicato
45min
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5 Std.
Girelle allo zafferano con pesce spada
8 godz.
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 godz.
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 godz.
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9h 30min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Cheesecake al pesto genovese
9 godz.
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 Std. 30 Min