Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 spicchi di aglio a metà, senz'anima
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 24 crostini di pane tostati o fette di pane tostate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 350 g di funghi freschi, tipo pleurotus, lavati e tagliati a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di panna fresca liquida
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di funghi
50 min.
Paté di fegatini
30 Min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Crema di funghi
20 Min
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20 Min
Marinatura al Marsala
20 Min
Panzanella di mare
45 min
Crema di funghi e noci
15 Min
Paté di funghi
1 godz. 30 min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 Min