Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 spicchi di aglio a metà, senz'anima
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 24 crostini di pane tostati o fette di pane tostate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 350 g di funghi freschi, tipo pleurotus, lavati e tagliati a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di panna fresca liquida
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema spalmabile al salmone
10 min
Paté di olive
10 min
Paté ai due salmoni
1h
Salsa ai porcini
20 min
Paté di funghi
1h 30min
Agliata verde
15 menit
Salsa appetitosa
10 min
Crostini tonno e surimi
2h 10min
Crema di funghi e noci
15 menit
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Paté di fegatini
30 min