Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 spicchi di aglio a metà, senz'anima
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 24 crostini di pane tostati o fette di pane tostate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 350 g di funghi freschi, tipo pleurotus, lavati e tagliati a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di panna fresca liquida
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di funghi e noci
15min
Cozze allo zafferano
55min
Paté di funghi
1 godz. 30 min
Uova in tazza su strati di verdura
45min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 Min
Crostini con crema di nocciole e funghi
40min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 Min
Burger di pollo panato e melanzane
1h 10 min
Mousse di ricotta a Varoma
35min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min