
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
mazzetto di erbe aromatiche fresche miste le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro)
nebo 1 cucchiaio di erbe aromatiche secche miste le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro) - 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 700 - 800 di carne di manzo in un unico pezzo (controfiletto)
- 2 scalogni in quarti
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 600 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 1 limone preferibilmente biologico, il succo
- 2 mele sbucciate e a pezzi (2 cm)
- 5 g di curry in polvere
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di salsa Worcestershire
- 2 gocce di Tabasco
-
1
cucchiaino di pepe nero in grani
nebo cucchiaino di pepe nero macinato - 20 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 51694.2 kcal / 216288.5 kJ
- Protein
- 8570.9 g
- Tuk
- 1909.5 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 795.4 g
- Sodík
- 32565.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2hod.
Risotto al petto d'anatra affumicato e uva (Bimby Friend)
Žádné hodnocení
Roastbeef
55min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1hod. 10min
Strudel viennese scomposto
2hod. 5min
Fesa di tacchino al curry
1hod.
Stracotto di manzo in umido
1hod. 30min
Cacciucco
1hod. 20min
Brasato di manzo al vino rosso
12hod. 30min
Roastbeef in salsa verde
40min
Ossobuco alla milanese
1hod. 10min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min