Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro)
nebo 1 cucchiaio di erbe aromatiche secche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro) - 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 700 - 800 di carne di manzo in un unico pezzo (controfiletto)
- 2 scalogni in quarti
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 600 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
- 2 mele, sbucciate e a pezzi (2 cm)
- 5 g di curry in polvere
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di salsa Worcestershire
- 2 gocce di Tabasco
-
1
cucchiaino di pepe nero in grani
nebo cucchiaino di pepe nero macinato - 20 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 216288.5 kJ / 51694.2 kcal
- Protein
- 8570.9 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 1909.5 g
- Nasycený tuk
- 795.4 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 32565.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef
55min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Žádné hodnocení
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Roastbeef in salsa verde
40 Min