Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di pecorino Romano a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di gorgonzola piccante
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio di semi di mais
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 Min
Crema spalmabile al salmone
10 Min
Polpette di mortadella
20 Min
Pesto fresco del riciclo
10 Min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Pane all'aglio
20 Min
Salsa turca
10 Min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 Min
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Salsa peverada
30 Min
Crema spalmabile al tonno
15 Min