Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di pecorino Romano a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di gorgonzola piccante
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio di semi di mais
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Chizze al Parmigiano reggiano
1h 20min
Torta di pane salata
55min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50min
Paté ai due salmoni
1 Std.
Patè al formaggio di capra
10 Min
Quiche di patate e cipolle
55min
Torta salata di pane
45 Min
Crema spalmabile al tonno
15 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min
Ricciarelli
7h