Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di pecorino Romano a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di gorgonzola piccante
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio di semi di mais
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bicchiere di polenta con ragù
1 Std. 45 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Stelle di mare
30 min
Crostini con crema di nocciole e funghi
40min
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6 Std. 30 Min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Crema spalmabile al tonno
15 Min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50 min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min
Crema spalmabile al salmone
10 min
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min