蔬菜馬鈴薯雞肉沙拉

蔬菜馬鈴薯雞肉沙拉

3.0 1 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
8 人份

Suroviny

  • 紅蘿蔔 切塊
    300 克
  • 400 克
  • 多備一些調味用
    2 茶匙
  • 馬鈴薯 切成一口大小 (約1-1.5 公分)
    300 克
  • 新鮮四季豆 切塊 (約 2-3 公分)
    300 克
  • 冷凍青豆
    150 克
  • 去皮去骨雞胸肉 切片 (約 1-1.5 公分)
    350 克
  • 胡椒粉 多備一些調味用
    ½ 茶匙
  • 美生菜 將每片葉子分開
    250 克
  • 鮮奶油
    150 克
  • 新鮮萊姆汁 (約 1 顆)
    20 克
  • 新鮮綜合香草 (如:細香蔥、巴西利、蒔蘿)
    10 - 15 克
  • 新鮮豆芽菜 (volitelně)
    100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15 g
Kalorie 801 kJ / 192 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 4.1 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...