Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 紫洋蔥 ,切絲 (約 0.1- 0.2 公分)
- 30 - 40 克 紅酒醋 ,依個人口味調整
- 10 克 巴西利 ,只取葉子
- 50 克 特級初榨橄欖油
- 1 粒 蒜頭 (volitelně)
-
40
克 檸檬汁
nebo 40 克 新鮮萊姆汁 - ½ 茶匙 鹽 ,多備一些調味用
- 1 小撮 白胡椒粉
- 300 克 水
- 500 克 生明蝦仁 ,洗淨去腸泥(含殼重約 1 公斤)
-
1 - 2
顆 檸檬 ,切片 (約 0.2-0.3 公分)
nebo 1 顆 萊姆 ,切片 (約 0.2-0.3 公分) - 200 克 小茴香球型根部 ,切片 (約 0.1-0.2 公分)
- 400 克 小蕃茄 ,對半切
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g