Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 酸黃瓜 ,切塊 (約3-4 公分)
- 150 克 紅蘿蔔 ,切塊 (約3-4 公分)
- 350 克 甜菜根 ,切塊 (約3-4 公分)
- 500 克 水
- 250 克 馬鈴薯 ,切小塊 (約 1 公分)
- 100 克 冷凍青豆
- 100 克 德國酸菜 (volitelně)
- 50 克 蔥 ,切絲
- 2 - 3 根 蒔蘿 ,多備一些裝飾用
- 60 克 蔬菜油
- 20 克 白葡萄酒醋 (volitelně)
- 1 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.3 g