Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g carrot
Shao Mai Dough
- 50 g water
- 180 g plain flour
- 1 egg
Filling
- 300 g pork belly meat, boneless, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 15 - 20 g fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm) (volitelně)
- 270 g peeled, raw prawns, fresh or frozen
- 1 Tbsp sugar
- 2 Tbsp light sesame oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp cornflour
- vegetable oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 500 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9h 15min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Fried Chives Pockets
45min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Kimchi
51 Std.
Anko Ice Cream
10 godz. 10 min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Žádné hodnocení
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 Std. 5 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Sambal chilli
35 Min