Zařízení & příslušenství
Clams with Garlic Sauce
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 40min.
4 portions
Suroviny
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
24 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tuk
19 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Portuguese Classics
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1hod. 20min.
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1hod. 40min.
Caesar Salad
30min.
Pork and Mushroom Broth
1hod. 25min.
Japanese Ramen Noodle Soup
1hod. 40min.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min.
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min.
Clams marinières
30min.
Fish Stew
45min.
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1hod. 15min.
Kimchi
51hod.