Zařízení & příslušenství
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
long red chilli halved, deseeded if desired1
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste10 - 15 g
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
soy sauce, to tasteoyster sauce to taste1 - 2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
359.7 mg
Protein
3.7 g
Kalorie
577.1 kJ /
137.9 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
1.4 g
Sacharidy
13.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chinese
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min.
Stir-fried Vegetable Mixture
30min.
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min.
Stir-fried Clams
35min.
Stir-fried Vegetables
10min.
Chinese-style stir-fried vegetables
25min.
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min.
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min.
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min.
Steamed Fish
30min.
Stir fried broccoli with carrot
15min.