Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 3.4 g
Alternativní recepty
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Steamed Fish Fillets
25min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Cod with citrus butter
50min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Stir-fried Vegetables
10min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min