
Zařízení & příslušenství
Steamed Fish
Příprava 15min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
perch fillets (approx. 200 g each), skin on2
-
fine sea salt½ tsp
-
Shaoxing rice wine1 Tbsp
-
spring onions cut in thin strips (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)5 g
-
water500 g
-
soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)1 Tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
110 kcal /
460 kJ
Protein
18.9 g
Tuk
3.4 g
Sacharidy
0.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Chinese new year
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko