Steamed Fish
TM6 TM5 TM31

Steamed Fish

4.7 ( 13 hodnocení )

Suroviny

  • 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 Tbsp Shaoxing rice wine
  • 2 spring onions cut in thin strips (4 cm)
  • 5 g fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)
  • 500 g water
  • 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
110 kcal / 460 kJ
Protein
18.9 g
Tuk
3.4 g
Sacharidy
0.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty