Steamed Fish

Steamed Fish

4.7 15 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • perch fillets (approx. 200 g each), skin on
    2
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • Shaoxing rice wine
    1 Tbsp
  • spring onions cut in thin strips (4 cm)
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)
    5 g
  • water
    500 g
  • soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
    1 Tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 18.9 g
Kalorie 460 kJ / 110 kcal
Tuk 3.4 g
Sacharidy 0.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...