Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 3.4 g
Alternativní recepty
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1j 30 mnt
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Kung Pao Prawns
45 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 godz. 15 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
White Radish Pork Rib Soup
3h