Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 3.4 g
Alternativní recepty
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Stir-fried Vegetables
10 min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Steamed Fish Fillets
25 Min