Zařízení & příslušenství
Steamed Fish
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
perch fillets (approx. 200 g each), skin on2
-
fine sea salt½ tsp
-
Shaoxing rice wine1 Tbsp
-
spring onions cut in thin strips (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)5 g
-
water500 g
-
soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)1 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18.9 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tuk
3.4 g
Sacharidy
0.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chinese new year
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min.
Clams with Garlic Sauce
2hod. 40min.
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min.
Stir-fried Clams
35min.
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min.
Stir-fried Vegetables
10min.
Steamed Salmon with Courgetti
35min.
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min.
Braised Pork and Egg with Rice
45min.
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min.
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min.
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min.