
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 110 kcal / 460 kJ
- Protein
- 18.9 g
- Tuk
- 3.4 g
- Sacharidy
- 0.7 g
Alternativní recepty
Steamed Fish Fillets
25min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Chawanmushi
1h 15min
Stir-fried Vegetables
10min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min