Zařízení & příslušenství
雞肉凍卷佐蒔蘿優格醬
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 25min.
40 片
Suroviny
雞肉凍卷
-
綜合甜椒 (如:黃、紅、青),切塊150 克
-
去皮去骨雞胸肉 切塊(約3-4 公分)300 克
-
去骨去皮雞腿肉 切塊300 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
1 茶匙 鹽, 加1 茶匙乾燥綜合香料蔬菜鹽 (自製)2 茶匙
-
水500 克
蒔蘿優格醬
-
蒔蘿 只取葉子10 - 15 根
-
蒜頭1 粒
-
原味優格300 克
-
美乃滋50 克
-
鹽2 小撮
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 片
Protein
4 g
Kalorie
140 kJ /
34 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品層疊出美味
72 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan