雞肉凍卷佐蒔蘿優格醬

雞肉凍卷佐蒔蘿優格醬

5.0 2 rating
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 25min.
40 片

Suroviny

雞肉凍卷
  • 綜合甜椒 (如:黃、紅、青),切塊
    150 克
  • 去皮去骨雞胸肉 切塊(約3-4 公分)
    300 克
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊
    300 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 蔬菜鹽 (自製)
    2 茶匙
    1 茶匙 鹽, 加1 茶匙乾燥綜合香料
  • 500 克
蒔蘿優格醬
  • 蒔蘿 只取葉子
    10 - 15 根
  • 蒜頭
    1 粒
  • 原味優格
    300 克
  • 美乃滋
    50 克
  • 2 小撮

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 片

Protein 4 g
Kalorie 140 kJ / 34 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...