Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di burro, per imburrare
- 2 cucchiai di semola di grano duro, per infarinare
-
250
g di chicchi di farro perlato
nebo 250 g di frumento in grani perlato - 1250 g di acqua
-
10
g di miele (volitelně)
nebo 10 g di melassa di barbabietola da zucchero (volitelně) -
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, sbriciolato - 50 g di farina di forza
- 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
-
100
g di semi di girasole
nebo 60 - 80 g di semi misti - farina di forza, q.b. per spolverizzare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane rustico ai semi
1h 30min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Panini cotti a vapore
2h 10min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di grano saraceno
2 godz. 35 min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Grissini integrali al rosmarino
2 Std. 50 Min
Crackers integrali al rosmarino
2 Std. 40 Min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min