Torta pesche, cannella e menta

Torta pesche, cannella e menta

3.6 34 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
8 fette

Suroviny

  • 10 g di pangrattato
  • 70 g di latte intero
  • 320 g di farina tipo 00
  • 150 g di burro morbido a pezzi
  • 3 uova
  • 125 g zucchero
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
  • 600 g di pesche a cubetti (peso lordo)
  • 4 - 5 foglioline di menta fresca spezzettate
  • 20 g di zucchero di canna

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 8.4 g
Kalorie 1761 kJ / 421 kcal
Tuk 19.3 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 56.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...