Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 100 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00
Ripieno
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 20 g di cipollotto
- 50 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 200 g di code di gambero fresche, sgusciate e pulite
- 100 g di filetti di merluzzo a tocchi (2-3 cm)
- 20 g di olio di sesamo o di mais
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 20 g di salsa di soia
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 10 - 12 di piselli freschi o surgelati
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Baozi di maiale al vapore
2h 10min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Ravioli cinesi
1 Std.
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 min
Uova alla Benedict
45 min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Involtini primavera
1 godz. 15 min
Salsa agrodolce cinese
15min
Ravioli 'Shao mai'
2sa
Ravioli di gamberi al vapore
1 godz. 15 min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1 godz. 25 min