Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů sýru parmazánu, na kousky (2-3 cm)
-
250
gramů pečiva, lehce staršího, na kousky (2-3 cm),
nebo 250 gramů bílého chlebu, lehce staršího, na kousky (2-3 cm) - 80 gramů cibule, napůl
- 6 snítek čerstvé petržele, listy i stonky
- 25 gramů másla
- 200 gramů mléka
- 3 vejce
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 1000 gramů vody
- 4 kuřecí křidélka (cca 600 gramů)
- 200 gramů směsi zeleniny (např. mrkve, cibule, celeru), na kousky (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2117.8 kJ / 505.8 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boloňské špagety
30 min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10 min
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1h 30min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 min
Čirý vývar z hovězího masa
3 godz. 45 min
Vařená jasmínová rýže
35 min
Čirý zeleninový vývar
3 godz. 45 min
Rajská omáčka
30 min
Drůbeží vývar
1 Std.
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10 min
Bramborová kaše
50 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min