
Zařízení & příslušenství
Čirý zeleninový vývar
Příprava 15min
Celkový 3hod. 45min
5 porcí
Suroviny
-
čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky300 gramů
-
cibule napůl100 gramů
-
čerstvého zázvoru na plátky½ centimetru
-
čerstvého libečku5 snítek
-
čerstvé petržele5 snítek
-
jalovcových kuliček5
-
bobkové listy, sušené2
-
hřebíčky2
-
kuliček černého pepře6 - 8
-
sušené řasy wakame (volitelně)1 malý kousek
-
soli3 čajové lžičky
-
vody1000 - 1500 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
23 kcal /
98 kJ
Protein
1 g
Tuk
0 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
0 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vývary pro TM5 i TM6
6 recept
Česká republika
Česká republika