Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- ½ centimetru čerstvého zázvoru, na plátky
-
5
snítek čerstvého libečku
nebo 3 čajové lžičky sušeného libečku -
5
snítek čerstvé petržele
nebo 3 čajové lžičky sušené petržele - 5 jalovcových kuliček
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 hřebíčky
- 6 - 8 kuliček černého pepře
- 1 malý kousek sušené řasy wakame (volitelně)
- 3 čajové lžičky soli
- 1000 - 1500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 98 kJ / 23 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h
Těstoviny, vařené
20 Min
Vývar z červené řepy
4h 15min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Zeleninový vývar se zázvorem
4h 15min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 Min
Rýže, vařená
25 Min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1h 5min
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min
Vařené brambory
30 Min
Drůbeží vývar
1h