Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- ½ centimetru čerstvého zázvoru, na plátky
-
5
snítek čerstvého libečku
nebo 3 čajové lžičky sušeného libečku -
5
snítek čerstvé petržele
nebo 3 čajové lžičky sušené petržele - 5 jalovcových kuliček
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 hřebíčky
- 6 - 8 kuliček černého pepře
- 1 malý kousek sušené řasy wakame (volitelně)
- 3 čajové lžičky soli
- 1000 - 1500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 98 kJ / 23 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 Std. 5 Min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 godz. 10 min
Domácí čokoláda jako dárek
1 godz. 15 min
Vařená jasmínová rýže
35 min
Zeleninový vývar se zázvorem
4h 15min
Těstoviny, vařené
20min
Vařené brambory
30 min
Vařená basmati rýže
35 min
Rýže, vařená
25 Min
Drůbeží vývar
1h
Dýňová polévka se smetanou
40 min
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min