Zařízení & příslušenství
Citrónová bábovka v páře
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 20min.
12 plátků
Suroviny
-
máslo (nesolené) pro vymazání
-
2 polévkové lžíce hladká mouka, pro vysypání2 polévkové lžíce krupice (jakéhokoliv druhu pšenice) pro vysypání
-
180 gramů cukru krupice
-
1 citrón nejlépe bio, kůra a šťáva
-
150 gramů másla (nesoleného) na kousky
-
3 vejce
-
20 gramů mléka
-
180 gramů hladká mouka
-
1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 špetka soli
-
1400 gramů vody
-
100 gramů hořké čokolády 70% kakaa, na kousky
-
15 gramů kokosového oleje1 čajová lžička neutrální olej (např. slunečnicového nebo řepkového)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
4 g
Kalorie
1209 kJ /
289 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Okurkové pickles pro TM6
Žádné hodnocení
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min.
Restované proužky kuřecího masa
15min.
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15min.
Trhané vepřové maso
4hod. 5min.
Domácí salko
2hod.
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2hod. 10min.
Kakaovo-kávové mandle
30min.
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1hod. 5min.
Smetanová zmrzlina se slaným karamelem
14hod.
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2hod. 5min.
Kakaová bábovka v páře s čokoládovou polevou
3hod. 20min.