Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 vejce
- 15 gramů másla, měkkého
- 40 gramů zakysané smetany, 18 % tuku
- 1 ½ - 2 ½ čajové lžičky soli
- 150 gramů krupičky
- voda, na vaření noků
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 589 kJ / 140.7 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vývar z červené řepy
4 Std. 15 Min
Hluchec
2u.
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40 Min
Smetanová rebarborová zmrzlina
36 Std. 25 Min
Čirý zeleninový vývar
3h 45min
Játrová rýže
35 Min
Noky s kyselým zelím
50 Min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1u. 10min
Drůbeží vývar
1 Std.
Kapání do polévky
25 min
Bezinkový sirup
2 godz. 25 min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45min