Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 vejce
- 15 gramů másla, měkkého
- 40 gramů zakysané smetany, 18 % tuku
- 1 ½ - 2 ½ čajové lžičky soli
- 150 gramů krupičky
- voda, na vaření noků
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 589 kJ / 140.7 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13h 30 min
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
3óra 20p
Kynutý knedlík s makovou náplní (Germknödel)
1h 30min
Koprová omáčka
20min
Okurkový salát s koprem a dresinkem ze zakysané smetany
10p
Noky s kyselým zelím
50min
Svítek do polévky
55min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Domácí nudle (zavářka)
30min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10min
Játrová rýže
35min
Houskové knedlíky
50min